BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Πύργος: Έβαλε τέλος στη ζωή της μετά την καταδίκη σε φυλάκιση - Διατάχθηκε ΕΔΕ για το περιστατικό


Να πετάξει ελεύθερη σε έναν άλλο κόσμο, επέλεξε η 27χρονη Μ.Θ., βάζοντας τέλος στη ζωή της, μόλις μια ημέρα μετά την καταδίκη της σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή. Η νεαρή ΡΟΜΑ από την περιοχή του κάμπου της Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες είχε βεβαρυμένο ποινικό παρελθόν. Συνελήφθη στις 13 Δεκεμβρίου για κλοπή ποσού 20 ευρώ σε σπίτι ηλικιωμένου και δικάστηκε για αυτό και με βάση το παρελθόν της με ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με άλλες πηγές η 27χρονη κρατείτο στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας για να γίνει η μεταγωγή της στο Κατάστημα Κράτησης Ελαιώνα. Το πρωί της Παρασκευής χρειάστηκε να την μετακινήσουν σε άλλο χώρο κράτησης για λίγα λεπτά λόγω κάποιων διαδικαστικών και επίσκεψης δικηγόρου σε άλλους κρατουμένους. Σε εκείνο το μικρό διάστημα η 27χρονη επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη ζακέτα της για να βάλει τέλος στη ζωή της δια του απαγχονισμού.

Ελάχιστα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία στο χώρο αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ ώστε να εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 27χρονη οδηγήθηκε στην αυτοχειρία.









Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.