BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

ΝΗΣΙΟΝ: Αντ/δρος Δ. Σ συλλόγου κατά του Προέδρου Κοινότητας. Καταγγελία.

   

                               Η Κοινότητα δεν είναι κτήμα 
                               ΚΑΝΕΝΟΣ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.

  
 Με την παρούσα παρέμβασή  μου , έχοντας εξαντλήσει όλα τα προβλεπόμενα, να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ανοιχτά τον Πρόεδρο  διότι δεν μπορεί  να χρησιμοποιεί μεθόδους παραπλάνησης, ακόμα και της Δημοτικής αρχής, για να νομιμοποιήσει αυθαίρετες δικές του πράξεις και επιλογές. Θεωρούμε ατόπημα και ένδειξη πανικού την προκλητική εμμονή της Προέδρου να έχει ακόμη  κλειστή την  πόρτα της Τοπικής Κοινότητας Νησίου προς τους δημότες και τους τοπικούς συμβούλους, με την παιδαριώδη επιχειρηματολογία της έλλειψης παραταξιακής πλειοψηφίας  και έλλειψης εμπιστοσύνης , μειώνοντας φανερά το ρόλο που οφείλουν να υπηρετούν οι αιρετοί εκπρόσωποι και να αντιλαμβάνεται  εικονικούς ρόλους στους τοπικούς συμβούλους ή για τους εν΄ δυνάμει συνεργάτες του.Άρα λοιπόν ένα γραφείο του Προέδρου και όχι γραφείο Κοινότητας!!!                                                                                       

  Επιδιώκουμε άμεση λύση στο συγκεκριμένο θέμα του ανοίγματος με ημερολογιακό πρόγραμμα της Τοπικής Κοινότητας, δηλώνοντας επίσης ότι  οι κάτοικοι του Νησίου αγανακτούν   με τη στάση του Προέδρου,  δεν εφαρμόζει την κείμενη νομοθεσία περί λειτουργίας του Τοπικού Συμβουλίου (άρθρα 80-90 του Ν.3852/2010),  δεν είχε την στοιχειώδη ευγένεια όλο αυτό το διάστημα (από τις εκλογές μέχρι και σήμερα) να  ενημερώσει περί των πεπραγμένων της προηγούμενης οκταετίας, ενημέρωση πιθανώς χρήσιμη για την ίδιο, σίγουρα όμως ωφέλιμη για την χωριό μας. Ενημέρωση που σίγουρα θα εξασφάλιζε  την δημιουργία κλίματος συνεργασίας και σύμπνοιας, στοιχείων απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία του κοινοτικού συμβουλίου. Συμπεριφέρεστε όπως κάνουν οι εξαφανισμένοι από τα δρώμενα και τα έργα της κοινότητας του Νησίου, οι οποίοι εμφανίζονται μόνο σαν θεατές στις γιορτές και στα πανηγύρια.

    Είναι επίσης αληθές και δεδομένο όπως μας ενημερώνουν οι Τοπικοί Σύμβουλοι, δώσανε στον πρόεδρο δυο ολόκληρα χρονιά περίοδο χάριτος χωρίς να του βάλουνε κανένα εμπόδιο στο πρόγραμμα του, αυτό το μαρτυρούν και οι αριθμοί , από την 1 Σεπτεμβρίου του 2019 που  ξανά ανέλαβε την προεδρία της άτυχης  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΗΣΙΟΥ έως και σήμερα έχει καλέσει σε συνεδρίαση όλες και όλες 2 φορές σε 26 μήνες μία φορά κάθε χρόνο, την τελευταία φορά ήταν στις 27-10-2021 ώρα 15:30 το Δ. Συμβούλιο  δεν έγινε διότι  α) κάποιο μέλος δεν έλαβε πρόσκληση, β) τα υπόλοιπα μέλη ενώ το γνώριζε ότι  είναι εργαζόμενοι και μπορούν να προσέλθουν μετά τις 16:00.

  Σύντομα  θα επανέλθω  με στοιχειοθετημένο φωτογραφικό  υλικό (βίντεο) για όλα τα προβλήματα όπως τα έχουμε επανειλημμένος αναδείξει  (Ύδρευση, Καθαριότητα, Αγροτική Οδοποιία, Δημοτικό Σχολείο, Περιουσιολόγιο, Μαντρότοιχος )που ταλανίζουν τόσα χρόνια το χωριό μας, και για όλους αυτούς τους  << ανώνυμους>> που ενδεχομένους δεν προικίζονται με την αίσθηση της όρασης.  Ας μετατρέψουν λοιπόν την μισαλλοδοξία  σε δημιουργικότητα, ας αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και ας αντικαταστήσουν το μαύρο χρώμα της ψυχή στους με το χρώμα της ελπίδας και της δημιουργίας.

  Κυρία Πρόεδρε , κ. Δήμαρχε, κ. Αντιδήμαρχοι, κ. Σύμβουλοι, αυτά  είναι τα έργα και οι ημέρες του κ. πρόεδρου της Κοινότητας Νησίου, στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση και να μας συγχωρείστε αλλά κάποτε πρέπει να ακουστεί και η αλήθεια . 


                       

                              Με  τιμή
                      
                       Τσίληρας  Νικόλαος

               ο  Αντιπρόεδρος Δ Σ  Συλλόγου
  









Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.