BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Νησίον: Κατεστραμμένοι και αδιάβατοι οι αγροτικοί δρόμοι (φώτο)


ΑΣΦΑΛΤΟΣ


    ΑΓΑΠΗΤΕ Κ' ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ  Η  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  

 Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι συνεχείς βροχοπτώσεις έχουν κάνει πολύ μεγάλη ζημιά και οι κάτοικοι αδυνατούν πλέον να προσεγγίσουν τις περιουσίες τους
 
   Σε βομβαρδισμένο τοπίο έχει μετατραπεί το δημοτικό διαμέρισμα της Νησίου του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης , και συγκεκριμένα οι αγροτικοί δρόμοι της περιοχής, καθώς οι συνεχείς βροχοπτώσεις έχουν κάνει πολύ μεγάλη ζημιά και οι κάτοικοι αδυνατούν πλέον να προσεγγίσουν τις περιουσίες τους.

                       

  Το αγροτικό δίκτυο από άκρη σε άκρη είναι κατεστραμμένο, οδηγώντας τους κατοίκους σε απόγνωση, αφού η πρόσβαση ακόμη και με αγροτικά οχήματα είναι αδύνατη και τα χωράφια τους έχουν αφεθεί στην εγκατάλειψη, ενώ οι ίδιοι βλέπουν τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται, χωρίς να μπορούν να κάνουν το παραμικρό.

                        


  Ο πρόεδρος του χωριού μας ανύπαρκτος <άφαντος> όλα αυτά τα χρόνια σε όλη την διάρκεια τις θητεία του, το αγροτικό δίκτυο της περιοχής αρκετών χιλιομέτρων  αφέθηκε στην τύχη του και οι παρεμβάσεις είναι επί της ουσίας ανύπαρκτες. Κεντρικοί δρόμοι ασυντήρητοι, αδιάβατοι, απροσπέλαστοι, και γενικώς κατεστραμμένοι και δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων, το μόνο περιβόητο έργο του είναι η άσφαλτος (φωτό). Είναι χαρακτηριστικό αυτό που σημειώνετε, ότι δηλαδή κάθε χρόνο για όλους τους αγροτικούς δρόμους μόνο για το χωριού Νησί διατίθενται 8-10 φορτηγά  χαλίκια για να στρωθούν, τα οποία δεν επαρκούν ούτε για 200 μέτρα δρόμο, βέβαια για τις <ανάλογες εξυπηρετήσεις> ο Πρόεδρος με την ανοχή του  ένα μέρος από αυτά τα ρίξανε  σε δρόμο παραπλέυρως δίπλα στο ποταμό Βέργα,  όπως λέμε τα πήρε το ποτάμι  στην κυριολεξία,και σε ιδιωτικούς δρόμους!! 

  Σημείωση: Στις 10/12  χθες έγιναν κάποιες μικρές παρεμβάσεις σε μερικά σημεία σε δρόμους αλλά οι κατάσταση παραμένει αδιάβατοι.


                         










                               Με  τιμή
                      
                       Τσίληρας  Νικόλαος

               Ο  Αντιπρόεδρος Δ Σ  Συλλόγου









πηγή





« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.