BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Νησίον: Απαντήσεις του Αντ/δρου Συλλόγου στον Πρόεδρο Κοινότητας.




  Πολλοί λένε ότι η σιωπή είναι χρυσός. Άλλοι ότι δεν πρέπει να σιωπούμε στην αλήθεια, για στο τέλος θα βγουν  νικητές. 

  Σε μία επαρχιακή κοινότητα, κ. Πρόεδρε στην οποία παρά τη σύγχρονη τυποποίηση οι  σχέσεις εκεί παραμένουν προσωπικές, στενές , επικρατεί ένα κλίμα - επιτρέψτε μου να πω - "οικογενειακό", ακόμα και εκεί λοιπόν η αίσθηση του ατομικισμού  δεν απουσιάζει,   σεβόμαστε πάντα την ετυμηγορία των συνδημοτών μας, όπως και εσείς  δεν πρέπει να αδιαφορείτε  ότι υπάρχουν και (4) Τ. Σύμβουλοι με το ίδια δικαιώματα Όπως γνωρίζετε  κάθε πολίτης, αντιπρόεδρος, πρόεδρος είναι αυτός  κ.λπ. έχει το αυθαίρετο δικαίωμα  να κρίνει τα έργα καλώς η κακώς, πάντα από την πλευρά του θεσμού, γιατί υπηρετάτε την δημόσια διοίκηση  όπως αναφέρεστε, και όχι ως πρόσωπο. Έτσι και εγώ αποφάσισα να πάψω να σωπαίνω κύριε πρόεδρε για κάποια θέματα, έτσι ώστε να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. 

Όπως αντιλαμβανόμαστε καθημερινά τα προβλήματα του χωριού μας  ποικίλουν, να έχει τη δέουσα ανάπτυξη όπως και δικαιούται με βάση τα παρακάτω που αναγράφονται στη συνέχεια. Είναι σημαντικό πολύ  να ξέρετε για μένα και τους πολίτες το σοβαρό όλα αυτά τα χρόνια θέμα,  να έχετε  ακόμη και σήμερα  κλειστή την  πόρτα της Τοπικής Κοινότητας Νησίου προς τους δημότες και τους τοπικούς συμβούλους και μην λαμβάνουν καμία ενημέρωση, ότι έχετε στα δύο χρόνια κάνει μόνο ένα συμβούλιο, δυστυχώς όμως  δεν σας είδα  να το διαψεύδετε, (παρότι εκκρεμεί  η καταγγελία για το θέμα αυτό στη αποκεντρωμένη διοίκηση), παρά εσείς μόνο την ώρα βρήκατε να σχολιάσατε.  

Άρα λοιπόν ένα γραφείο του Προέδρου και όχι γραφείο Κοινότητας!!!   

Τέλος κ Πρόεδρε με όλο το σεβασμό  πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια κάτι προσωπικά, κρίνεστε μόνο ως θεσμός, θα σας συμβούλευα όμως να μπαίνετε στο ιστοσελίδα του συλλόγου υπάρχουν πολλές αναρτήσεις με πλήρες στοιχεία, με φωτογραφίες, βίντεο, που ενδεχομένους σου φρεσκάρουν τη μνήμη,  το λέω για το καλό σας, η σωστή ενημέρωση πιθανώς χρήσιμη για σάς τον ίδιο, σίγουρα όμως ωφέλιμη για την χωριό μας. Ενημέρωση που σίγουρα θα εξασφάλιζε  την δημιουργία κλίματος συνεργασίας και σύμπνοιας.

 
ΣΤΗΝ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ  Η  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  

  •  α)  Ύδρευση: Είναι ελαττωματική, σε σημείο, ώστε εύλογα να μπορεί να χαρακτηριστεί επικίνδυνη για την δημόσια υγεία. Επιβαρύνετε με οικονομικό κόστος του πολίτες αγοράζοντας  εμφιαλωμένα νερά.     Τι έχετε κάνει;;; ΤΙΠΟΤΑ!!!                                                            
  • β) Δ.  Σχολείο: Φταίει ο σύλλογος, ενώ το δάνειο για το σχολείο  εγκεκριμένο από το Τ Α Π  20.439,20 εύρω από το 2010 με διάρκεια ως 2019, στις 15/11/2011 για λογαριασμό του Δήμου εισπρακτικέ επιταγή την υπ. αρ. 54006025-9 Τραπέζης Ελλάδος Α δόση 10.219,60 χάθηκε, διότι κάποιος  δεν μερίμνησε. Τι έχετε κάνει;;; ΤΙΠΟΤΑ!!!                                                                                                                  
  •   γ) Αγροτικοί δρόμοι: άκρως επικίνδυνοι για ατυχήματα σε πολλά σημεία χωρίς πρόσβαση στα χωράφια μας, <μέρος των χαλικοστρώσεων σε ιδιωτικούς δρόμους> Τι έχετε κάνει;;; ΤΙΠΟΤΑ!!!                                                                                              
  •   δ) Μαντρότοιχος: Επικίνδυνος και  ετοιμόρροπος ο μαντρότοιχος της κοινότητας που είναι πάνω στο κεντρικό   δρόμο και απειλεί τη δημόσια ασφάλεια όλων μας. Τι έχετε κάνει;;; ΤΙΠΟΤΑ!!! 
  •   ε) Περιουσιολόγιο: Σας ρωτώ κ πρόεδρε ποιες ενέργειες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, που είναι η προσπάθεια  ώστε να πραγματοποιηθεί  η ιδέα του περιουσιολογίου που χάνονται τόσων ετών έσοδα. Τι έχετε κάνει;;; ΤΙΠΟΤΑ!!!                                                                                                        
  •  ζ)  Καθαριότητα : Η Κοινότητα κ πρόεδρε είναι απευθύνει για την γενική  καθαριότητα,  να κάνει   πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να προβούν άμεσα στον καθαρισμό τους ώστε να αποφευχθεί κίνδυνος πυρκαγιάς, καθώς και η μετατροπή των χώρων αυτών σε καταφύγια τρωκτικών και ερπετών κοντά σε κατοικίες. Τι έχετε κάνει;;; ΤΙΠΟΤΑ!!!

 Επιτέλους, κύριε πρόεδρε  σας εύχομαι καλή συνέχεια στο δυναμικό έργο σας,  ειλικρινά σας εύχομαι  να έχετε και πέμπτη και έκτη και έβδομη  τετραετία, αλλά πραγματικά,  βλέπετε κάτι άλλο που δεν το βλέπουμε εμείς, να το δούμε να το αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα και να το επιβραβεύσουμε,  πείτε το. Όχι σε εμάς, αλλά στους δημότες σας, αυτοί που σας ψήφισαν για τις θέσεις που έχετε σήμερα, για να διαχειριστείτε το μέλλον τους.


         Το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας !




                               
                                Με  τιμή
                      
                       Τσίληρας  Νικόλαος

               Ο  Αντιπρόεδρος Δ Σ  Συλλόγου





« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.