BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Αγ. Ιωάννης Αμαλιάδας: Τραγωδία με 75χρονο σε λιοστάσι - Τον καταπλάκωσε το αυτοκινητό του


Τραγικό θάνατο βρήκε ο 75χρονος Χαράλαμπος Καραλής από τον Αγ. Ιωάννη Αμαλιάδας, όπου εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Παρασκευής μέσα στο λιοστάσι του. Συνταξιούχος αγρότης φρόντιζε πάντα τα κτήματά του και έτσι χθες το πρωί έφυγε περίπου στις 10.30 για να μεταβεί στο λιοστάσι του στον Αγ. Ιωάννη Αμαλιάδας στη θέση “Προφήτης Ελισαίος”.

Οι ώρες περνούσαν και δεν είχε δώσει σημεία ζωής και έτσι αναζητήθηκε από τους δικούς του. Ο 75χρονος βρέθηκε νεκρός, σφηνωμένος σε ένα σωρό από κομμένα ξύλα, από το αυτοκίνητο του με το τρέιλερ μαζί, μέσα στο χωράφι του, περίπου στις 4,30 το απόγευμα.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 75χρονο στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Εκτιμάται πως είναι πιθανόν το χειρόφρενο του αυτοκινήτου του, να μην είχε πιάσει καλά και στην κατωφέρεια να κινήθηκε το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εγκλωβίσει τον 75χρονο.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει απαντήσεις η ιατροδικαστική εξέταση, που έχει διαταχθεί από το Α.Τ. Ήλιδας.

Ο 75χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός γιου.









Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.