BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

PALSO FUN αφιερωμένο στον παππού και τη γιαγιά

Υπέροχη γιορτή από την PALSO Ηλείας και τα ξενόγλωσσα φροντιστήρια για τους μαθητές στο πάρκο  Ξυστρή

Μια υπέροχη γιορτή για τους μαθητές των ξενόγλωσσων φροντιστηρίων του Πύργου, διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής η PALSO Ηλείας στο θεματικό Πάρκο Ξυστρή  σε συνεργασία με τα μέλη της. Το PALSO FUN ήταν  αφιερωμένο στους παππούδες και τις γιαγιάδες και βεβαίως έλαβαν μέρος και διασκέδασαν μαζί με τα παιδιά, καθηγητές και γονείς.

Μια μέρα χαράς, παιχνιδιού, ξεγνοιασιάς πολλές δραστηριότητες. Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα για τους παππούδες, του ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα τους και συμμετέχουν στο μεγάλωμά τους, ενώ  ακολούθησε aerobic από την κ Βικτωρία Καπελετιώτη, κόλπα και εκπλήξεις από τη Μαγική Ομάδα KONSTANTIN , χρήσιμες συμβουλές διατροφής από τη κ.Εμιλυ Ηλιοπούλου-Magee, κεράσματα, κατασκευές και πολλές εκπλήξεις που ενθουσίασαν τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά. Το πάρκο Ξυστρή ήταν στολισμένο με πολύχρωμα μπαλόνια σε αυτήν την πολύχρωμη γιορτή χαράς και κεφιού.

Για το PALSO FUN, τη  γιορτή του συλλόγου PALSO Ηλείας, η πρόεδρος  κα Χριστίνα Λαμπροπούλου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Ο σύλλογος ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών νομού Ηλείας PALSO, σε συνεργασία με τα κέντρα ξένων γλωσσών μέλη μας, διοργανώσαμε τη σημερινή εκδήλωση του PALSO FAN, μία μέρα έξω από την τάξη, μια μέρα χαράς, ξεγνοιασιάς, παιχνιδιού, χορού, εκπλήξεων και αγάπης στον παππού και τη γιαγιά. Μία μέρα αφιερωμένη στον παππού και τη γιαγιά, τους ανθρώπους που πάντα είναι δίπλα μας και προσφέρουν την αγάπη τους στα εγγόνια τους. Αυτούς τους ανθρώπους, τιμά η σημερινή μας εκδήλωση, αφού είναι οι άνθρωποι που προσφέρουν πάρα πολλά καθημερινά στα εγγόνια τους και πλέον είναι η σειρά των εγγονών να τους πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και να τους αφιερώσουν τα ποιήματα που έχουν γράψει».












Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.