BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

ΠΑΟ Βάρδας: Για μάχη στη Μύκονο

Σήμερα στις 11 το πρωί το εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Μια από τις καλές ομάδες του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής αντιμετωπίζει σήμερα ο ΠΑΟ Βάρδας. Στις 11 το πρωί, στο δημοτικό στάδιο Κόρφου στη Μύκονο, θα παίξει αντίπαλος με την ομώνυμη ομάδα, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, με την οποία Μύκονο ισοβαθμεί στην 8η θέση, στους 13 βαθμούς.  Αμφότερες οι ομάδες έχουν 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, με την Μύκονο όμως να έχει καλύτερο goal average (11-6 έναντι 12-12 του ΠΑΟΒ). Στο νησί των Κυκλάδων, η Α.Ε. Μυκόνου έχει κερδίσει την Ερμιονίδα (3-1), τον Παναιγιάλειο (3-0) και το Πυλί (2-0), ενώ έχει ηττηθεί από την Ρόδο (0-1). Μια ομάδα δυνατή στην έδρα της με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΒ εκτός έδρας έχει κερδίσει στο Μεσολόγγι (1-2) κι έχει ηττηθεί στην Κόρινθο (2-1) και στο Αίγιο (4-0), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική  έφερε ισοπαλία στη Ρόδο (0-0).

Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου θα παραταχθεί σήμερα χωρίς τους τιμωρημένους Παπαχριστόπουλο, Μπίσα και τον εδώ και καιρό τραυματία Περικλή Πολίτη, που, ως γνωστόν, χειρουργήθηκε στο γόνατο και χάνει όλη την υπόλοιπη σεζόν. Στον αντίποδα, στην αποστολή βρίσκεται ο Τρομπούκης, που είχε ίωση και δεν ήταν διαθέσιμος στο ματς της Ρόδου την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Ανδρέας Κόκας, που ίσως ξεκινήσει βασικός και ο Άγγελος Μάρκου.

Η αποστολή του ΠΑΟΒ αναχώρησε χθες το μεσημέρι για τον Πειραιά και από εκεί ακτοπλοϊκώς για το «νησί των ανέμων» και θα επιστρέψει στη βάση της αμέσως μετά το ματς, σήμερα το βράδυ.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Λεμπέσης, Καρακελές, Πουλόπουλος, από τον Πειραιά.








Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.