BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

ΠΑΟ Βάρδας: Έρχονται μεγάλες αλλαγές – Πρόθεση παραίτησης του Δ.Σ.

Δεν είχε απαρτία η Γ.Σ. της Παρασκευής – Σήμερα η επαναληπτική

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Στον ΠΑΟ Βάρδας έρχονται μεγάλες αλλαγές τις επόμενες μέρες και εβδομάδες και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να είναι… πολύ θερμό, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια όπου ο ΠΑΟΒ κινούνταν με σταθερά βήματα, χωρίς πολλές ανακατατάξεις στα διοικητικά. Η Γενική Συνέλευση της περασμένης Παρασκευής, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας, όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος αργά το βράδυ της Παρασκευής και σήμερα στις 9 το βράδυ έχει οριστεί η επαναληπτική.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ για τη μη απαρτία της Παρασκευής ήταν η εξής:

«Λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας σύμφωνα με το καταστατικό, η Τακτική Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 20:30 ματαιώθηκε και η επαναληπτική θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 21:00 στο Δημαρχείο Βάρδας. Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη για την πορεία της ομάδας μας».

Το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας αποδείχτηκε ελάχιστο έως μηδαμινό, καθώς την Παρασκευή το «παρών» στο Δημαρχείο Βάρδας έδωσαν συνολικά μόλις 10 άτομα, δηλαδή τα μέλη του Δ.Σ. συν 3-4 ακόμα άνθρωποι! Ήταν μια εξέλιξη που προβλημάτισε έντονα αλλά και έφερε απογοήτευση στους διοικούντες και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως σύσσωμο το Δ.Σ. προτίθεται να παραιτηθεί κατά την Γ.Σ., όποτε αυτή τελικά έχει απαρτία και πραγματοποιηθεί! Όχι μόνο λόγω της αδιαφορίας της τοπικής κοινωνίας για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, αλλά και διότι έχει επέλθει κούραση στους επί πολλά χρόνια παράγοντες του ΠΑΟΒ από την συνεχή και αδιάλειπτη ενασχόληση και «τριβή» τους με την ομάδα, τη στιγμή που είναι ελάχιστα τα νέα πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια έχουν εισχωρήσει στο Δ.Σ. για να συνεισφέρουν στα οικονομικά και λειτουργικά θέματα του συλλόγου. Αν γίνει πράξη αυτό, θα σημάνει «τέλος εποχής» για τον ΠΑΟΒ και θα ανοίξει μια νέα σελίδα στο σύλλογο, χωρίς βέβαια κανείς να γνωρίζει «τι μέλλει γενέσθαι», και αν ο ΠΑΟΒ θα συνεχίσει το ίδιο οργανωμένος και δυνατός σε όλους τους τομείς.

Άλλωστε, ο σύλλογος της Βάρδας είναι από το 2013 ο πιο επιτυχημένος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Ηλείας με 10 χρόνια παρουσίας στη Γ΄ Εθνική, εννιά εξ αυτών διαδοχικά, από το 2013 έως το 2022. Απόρροια της στιβαρής διοίκησης Λέντζα και των λοιπών δραστήριων παραγόντων όπως των αδερφών Παλούμπη (Άκη και Κώστα), του Καλογερή, του Νικολάου και του Περδίκη. Όλοι αυτοί, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. προσανατολίζονται στο να παραιτηθούν από την Διοίκηση, ώστε να αναλάβουν νέα πρόσωπα τον ΠΑΟΒ. Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες αναμένονται εξελίξεις πάνω στα διοικητικά του ΠΑΟΒ, με την ευχή όλων ο σύλλογος να συνεχίσει απρόσκοπτα την επιτυχημένη παρουσία του στο ηλειακό -και όχι μόνο- ποδόσφαιρο.








Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.