BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

ΠΑΟ Βάρδας: Μόνο νίκη με Ιάλυσο-Δύο οι απουσίες

Την  Κυριακή το μεσημέρι ο κρίσιμος αγώνας για την 30η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας δίνει την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, στο «Γρ. Καλάκος», ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Ιάλυσο, για την 30η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι «πράσινοι» με 37 βαθμούς βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω από την Μύκονο, που με 42 βαθμούς είναι στην 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής και κυνηγούν την ομάδα των Κυκλάδων, για να πάρουν έστω την 11η θέση και να ελπίζουν στην παραμονή. Ο Ιάλυσος έχει 45 βαθμούς, δίνει και αυτός μάχη για να παραμείνει απευθείας στην κατηγορία και το ματς προμηνύεται ντέρμπι όπως αυτό με το Αφάντου προ δύο εβδομάδων.

Ο ΠΑΟΒ για να ανανεώσει την συμμετοχή του στην Γ΄ Εθνική, στους εναπομείναντες πέντε αγώνες, θέλει 13 βαθμούς ήτοι 4 νίκες και 1 ισοπαλία! Έχει δηλαδή πολύ δύσκολο έργο, αλλά εφόσον υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, καλείται να τις εξαντλήσει. Πέρα από τον Ιάλυσο την Κυριακή, ο ΠΑΟΒ έχει κατά σειρά την Μαρκό εκτός, τον Βύζαντα εντός, την Σύρο εκτός και τον Παναργειακό εντός.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Λαμπρόπουλου, λοιπόν, δεν έχουν πλέον περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, πολύ περισσότερο στην έδρα τους και την Κυριακή κόντρα στον Ιάλυσο θα κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη, που θα συντηρήσει τις μαθηματικές πιθανότητες παραμονής που έχουν. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Κώστας Τσεκούρας και ο τραυματίας Κωνσταντίνος Κάρδαρης.  

Σφυρίζει ο Πετρόπουλος

Ο Χαράλαμπος Πετρόπουλος από την Αχαΐα θα σφυρίξει το κυριακάτικο ματς του ΠΑΟ Βάρδας με τον Ιάλυσο. Βοηθοί του θα είναι οι Ανδριανός, Σωτηρόπουλος, επίσης από την Αχαΐα.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Σάββατο 6/4

4μ.μ.: Ελλάς Σύρου-Παναιγιάλειος

Κυριακή 7/4

12μ.μ.: ΠΑΟ Βάρδας-Ιάλυσος

12:30μ.μ.: Α.Ε.Ρ. Αφάντου-Μύκονος
4μ.μ.: Κόρινθος-Εράνη Φιλιατρών
4μ.μ.: Πανελευσινιακός-Αστέρας Βάρης
4μ.μ.: Θύελλα Ραφήνας-Α.Ε. Μεσολογγίου
4μ.μ.: Παναργειακός-Ερμιονίδα
4μ.μ.: Ρόδος-Μαρκό
4μ.μ.: Α.Ο. Πυλίου Κω-Βύζας Μεγάρων









Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.