BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Η Θεατρική Ομάδα «Ήλις» συστήνεται στο κοινό!

-Πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου για τη νεοσύστατη Ομάδα της Αμαλιάδας με την κωμωδία «Φούστα-Μπλούζα»

Γράφει η Μαρία Καραμπάτση


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη νεοσύστατη Θεατρική Ομάδα «Ήλις» στην Αμαλιάδα, καθώς σε λίγες ημέρες θα συστηθεί και επίσημα πλέον στο κοινό του Δήμου Ήλιδας αλλά και ολόκληρης της Ηλείας, με το πρώτο της θεατρικό εγχείρημα, την τρελή κωμωδία «Φούστα-Μπλούζα». 

Η Θεατρική Ομάδα «Ήλις» συγκροτήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο και φιλοδοξεί να προσθέσει ακόμη ένα λιθαράκι στα θεατρικά δρώμενα του δήμου, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει θετική διάθεση και όρεξη για δημιουργία, ακόμη και στις μικρές πόλεις υπάρχει χώρος για όλους.

“Να προσφέρουν συναισθήματα”

Η Ομάδα δημιουργήθηκε με μεγάλη αγάπη και όρεξη για δημιουργία από δύο νέους ανθρώπους, που πιστεύουν ότι το θέατρο είναι ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό σύστημα και μέσα από την επικοινωνία και την επαφή που έχουν τα μέλη της Ομάδας με την τέχνη του θεάτρου, κατορθώνουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και μεταφέρονται σε έναν άλλο κόσμο, που τους γεμίζει συναισθήματα.

Άλλωστε, σκοπός τους είναι να συσσωρεύσουν όλη τους την ενέργεια και καθετί θετικό και να προσφέρουν συναισθήματα – άλλοτε γέλιου, χαράς, προβληματισμού- στον κόσμο που θα ανταμώνουν στο θέατρο.

Αναφορικά με το όνομα της Ομάδας, «Ήλις», σχετίζεται με την Ήλιδα «τον τόπο μας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το θέατρο και ήταν και ο λόγος που η ομάδα μας πήρε το όνομά της» λένε τα μέλη της Ομάδας.

Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου, η Ομάδα κάνει την επίσημη παρουσίασή της στο κοινό, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας, με μία ξεκαρδιστική και ανατρεπτική κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου, «Φούστα-Μπλούζα», που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Παπλά.

Το έργο και οι συντελεστές

Όσο για την υπόθεση του έργου: Τι σχέση έχουν … Μία σεξομανής ψυχολόγος…Μία ζωηρή καθηγήτρια…Ένας ερωτοχτυπημένος νέος…Μία Ρωσίδα οικιακή βοηθός…Μία αξιέπαινη μητέρα…Ένας τολμηρός Μακιγιέρ, Μία Πατρινιά χήρα…Ένας αναποφάσιστος σύζυγος…Μία «διαφορετική» γυναίκα…Ένας τυπικός πρόεδρος.

Πρόκειται για μία μοντέρνα φαρσοκωμωδία καταστάσεων, που τίθεται ενάντια στον ρατσισμό, υπερασπίζεται την ελευθερία του ατόμου και σατιρίζει τις προκαταλήψεις μας όσον αφορά τον έρωτα.

Στην παράσταση παίζουν οι: Αλεξάνδρα Σταυροπούλου, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Μαριάννα Βαγενά, Γεωργία Ευσταθοπούλου, Ιωάννα Τραγουστή, Έφη Ταυλοπούλου,  Σταύρος Ράλλης,  Στέλλα Ταμαρέση, Χάρης Σιγούρος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Τα μέλη της Ομάδας έχουν περάσει εκπληκτικά στις πρόβες, υπάρχει απίστευτη χημεία και αυτή την ατμόσφαιρα θέλουν να περάσουν και στο κοινό, γι’ αυτό και ανυπομονούν να ανέβουν στη σκηνή.







Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.