BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

ΠΑΟ Βάρδας: Μάχη για το τρίποντο με Παναιγιάλειο-Τρεις επιστροφές παικτών

Την Κυριακή στις 3μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» το μεγάλο παιχνίδι

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται την Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος» τον δυνατό Παναιγιάλειο για την 23η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Γιώργου Λαμπρόπουλου βρίσκεται στην 8η θέση σε ισοβαθμία με τον Ιάλυσο, στους 30 βαθμούς, στο +1 από Αφάντου και Μύκονο που είναι στα όρια της επικίνδυνης ζώνης, και πλέον κάθε βαθμός είναι σημαντικός στη μάχη της παραμονής. Ο Παναιγιάλειος είναι από τις ισχυρές ομάδες του ομίλου. Είναι 4ος με 41 βαθμούς, ωστόσο η εντός έδρας ήττα από την Ρόδο την περασμένη Κυριακή, περιόρισε τις πιθανότητες να διεκδικήσει την πρώτη θέση που οδηγεί στην άνοδο (είναι πλέον στο -7 από την πρωτοπόρο Κόρινθο). Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως θα έρθει αδιάφορος στην Βάρδα καθώς είναι πολλές οι αγωνιστικές που απομένουν (12 ακόμα) και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ο ΠΑΟΒ από την άλλη, γνωρίζει πως αν αξιοποιήσει τον παράγοντα «έδρα», καθώς έχει 7 ματς εντός και 5 εκτός μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα ανανεώσει την συμμετοχή του στην Γ΄ Εθνική. Ως εκ τούτου ετοιμάζεται για… μάχη με στόχο το τρίποντο την Κυριακή με τον Παναιγιάλειο, όπως σε κάθε εντός έδρας ματς που απομένει.

Το ευχάριστο είναι πως ο προπονητής Γιώργος Λαμπρόπουλος υπολογίζει σε τρεις παίκτες που δεν είχε στην Ερμιονίδα. Δημήτρης Κοτσώνης και Αντώνης Λιόσης εξέτισαν την τιμωρία τους και θα πάρουν θέση στο βασικό σχήμα, ενώ ο Δημήτρης Μικελάτος είναι καλύτερα μετά τον τραυματισμό του και αν χρειαστεί θα παίξει. Απόντες θα είναι οι Θεοφάνης, Κόκας που παραμένουν τραυματίες.

Σφυρίζει ο Κεφίλης

Ο Θανάσης Κεφίλης από την Κόρινθο θα σφυρίξει το κυριακάτικο ματς του ΠΑΟ Βάρδας με τον Παναιγιάλειο. Βοηθοί του θα είναι οι Κλεπετσάνης, Οικονόμου επίσης από την Κόρινθο.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/2

1μ.μ.: Α.Ε.Ρ. Αφάντου-Α.Ε. Μεσολογγίου: Κελεκίδης (Αθηνών)

Κυριακή 18/2

1.30μ.μ.: Ρόδος-Α.Ο. Πυλίου Κω: Τουλούμης (Εύβοιας)

2μ.μ.: Κόρινθος-Ιάλυσος: Πετρόπουλος (Αχαΐας)

3μ.μ.: ΠΑΟ Βάρδας-Παναιγιάλειος: Κεφίλης (Κορίνθου)

3μ.μ.: Μύκονος-Ελλάς Σύρου: Ψαρίδης (Αθηνών)
3μ.μ.: Παναργειακός-Βύζας Μεγάρων: Γουρέλης (Αθηνών)
3μ.μ.: Θύελλα Ραφήνας-Μαρκό: Δημαράκης (Δωδεκανήσου)
3μ.μ.: Πανελευσινιακός-Ερμιονίδα: Κυριακίδης (Λασιθίου)
3μ.μ.: Εράνη Φιλιατρών-Αστέρας Βάρης: Κουρτέσης (Αρκαδίας)








Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.