BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Άπλωσαν “μπουγάδα ΕΥΤΥΧΙΑΣ” στη Βάρδα!

Δεκάδες λευκά μπλουζάκια με ζωγραφιές και μηνύματα κυμάτιζαν την Κυριακή στην πλατεία Ελευθερίας ενισχύοντας τη «Φλόγα»

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


«Ευτυχία είναι τα χρώματα στη ζωή μας», «Ευτυχία είναι να αγαπάς”, «Η ευτυχία είναι σαν την πεταλούδα, όσο περισσότερο την κυνηγάς τόσο εκείνη θα σου φεύγει! Όμως αν στρέψεις αλλού την προσοχή σου , θα έρθει απλά και θα καθίσει στον ώμο σου»…

Ευτυχία εν τέλει ήταν τα χαμόγελα όλων των παιδιών την Κυριακή το πρωί στη Βάρδα, που έφεραν μαζί τους ένα λευκό μπλουζάκι, το γέμισαν χρώματα και ζωγραφιές  επιστρατεύοντας όλη τους τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, το πλημύρισαν συναισθήματα και μετά το άπλωσαν μαζί με την υπόλοιπη “μπουγάδα ΕΥΤΥΧΙΑΣ” στην πλατεία Ελευθερίας!

Δεκάδες παιδιά  μαζί με γονείς, δασκάλους, φίλους, περαστικούς και συλλόγους, αψήφησαν τους νοτιάδες που φυσομανούσαν και άπλωσαν αυτήν την πρωτότυπη μπουγάδα ΕΥΤΥΧΙΑΣ, δυναμώνοντας τη Φλόγα, προσφέροντας παράλληλα τον οβολό τους για τα παιδιά με καρκίνο.  

Την ξεχωριστή και πρωτότυπη αυτή ακτιβιστική θα λέγαμε  δράση διοργάνωσαν ο  Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βάρδας μαζί με άλλους συλλόγους της Βουπρασίας, τους  Πολιτιστικούς  Συλλόγους  Ξωμάχων, Μανωλάδας η Αρχαίας Υρμίνη και Νέας Μανωλάδας «Ελπίζω», τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Μανωλάδας, Νέας Μανωλάδας και Λυκείου Βάρδας και τον Σύλλογο Γυναικών Βουπρασίας Νεαρόκοσμος.

Το ραντεβού δόθηκε στις 11.30 το πρωί από το πρώην δημαρχείο της Βάρδας  όπου όλοι μαζί άρχισαν να ζωγραφίζουν στα λευκά μπλουζάκια και να γράφουν το δικό τους μότο για το τι σημαίνει “ευτυχία” και τι είναι αυτό που κάνει τον καθένα ευτυχισμένο. Στόχος ήταν,  η φανέλα να «εκπέμπει» ευτυχία! Και τα κατάφεραν! Και σίγουρα αυτή ήταν η πιο πρωτότυπη μπουγάδα που απλώθηκε ποτέ στη Βάρδα και μάλιστα σε μια πλατεία, στέλνοντας ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα αλληλεγγύης!!







Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.