BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας με εντυπωσιακές συμμετοχές και πολλές εκπλήξεις




«Πυρετώδεις» είναι οι προετοιμασίες για την Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας, μια εκδήλωση που πλέον γίνεται θεσμός και ήδη έχει αρκετές συμμετοχές.

Η Επιτροπή Διοργάνωσης της Νυχτερινής Ποδαράτης, πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη συνάντηση με συλλόγους και επιχειρηματίες, της περιοχής το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Ανδραβίδας, όπου έγινε και η ενημέρωση για την διαδικασία διεξαγωγής της μεγάλης βραδιάς που πέρυσι στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

«Η Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας είναι διαχρονικά μια γιορτή χαράς και δημιουργίας, μια γιορτή αναγέννησης της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Ως τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε και φέτος! Και φέτος, θα χαρούμε, θα διασκεδάσουμε, θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε και θα πάρουμε θάρρος για να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τη ζωή, να τη χαιρόμαστε και να αγωνιζόμαστε να τη βελτιώσουμε», αναφέρει η Επιτροπή Διεξαγωγής που απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συλλόγους και τις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν την προετοιμασία των πληρωμάτων τους. Μέχρι στιγμής οι συμμετοχές που καταγράφονται είναι πολλές και αποδεικνύουν πως η Ανδραβίδα είναι πανέτοιμη για να διοργανώσει την 9η Νυχτερινή Ποδαράτη.

Με την συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων από το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Λύκειο Ανδραβίδας, καθώς και από επιχειρήσεις και ανθρώπους κάθε ηλικίας η 9η Νυχτερινή Ποδαράτη αναμένεται να ξεσηκώσει για ακόμα μια χρονιά μικρούς και μεγάλους. Να σημειωθεί ότι πέρυσι την εκδήλωση παρουσίασε ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης που ξεσήκωσε τους εκατοντάδες καρναβαλιστές με τα τραγούδια του.

Για δηλώσεις συμμετοχής και για πληροφορίες για τα γκρουπ μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλ.: Ρούλα Φανού 6984708760/ Γεωργία Βλασσοπούλου 6988320751/ Μάρθα Σουλελέ 6932408622.











Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.