BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

ΠΑΟ Βάρδας: Ο απολογισμός του α΄ γύρου και τα δεδομένα στον β΄ γύρο


 

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

 

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο α΄ γύρος στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ο ΠΑΟ Βάρδας με τη νίκη του στο Άργος βρίσκεται στην 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής με τον 11ο του 4ου ομίλου, αν βέβαια δεν καταργηθούν τα μπαράζ, όπως φημολογείται. Οι «ταύροι» της Βουπρασίας έχουν συγκεντρώσει 23 βαθμούς με 7 νίκες-2 ισοπαλίες-8 ήττες και τέρματα 21-24. Εντός έδρας έχουν 4 νίκες και 4 ήττες με τέρματα 12-11 και εκτός έδρας 3 νίκες-2 ισοπαλίες-4 ήττες με γκολ 9-13. Δηλαδή, υπάρχει ισορροπία στην συγκομιδή βαθμών εντός και εκτός έδρας. Στην Βάρδα έχει πάρει 12 βαθμούς και μακριά από αυτή 11 βαθμούς. Ένας καλός απολογισμός αν αναλογιστούμε το μικρό ροτέισον του ΠΑΟΒ, τους αρκετούς τραυματισμούς και τις τιμωρίες λόγω καρτών, αλλά και το γεγονός πως είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος με πολλές ομάδες να δείχνουν ισοδύναμες και μόλις τέσσερις από τις 18 να είναι αυτές που στον α΄ γύρο έδειξαν να υστερούν (Πυλί, Εράνη, Ερμιονίδα, Μεσολόγγι) και οι οποίες με τα τωρινά δεδομένα δεν έχουν πολλές πιθανότητες να παραμείνουν στην κατηγορία. Από κει και πέρα, υπάρχουν έξι ομάδες που πάνω κάτω είναι ίδιας δυναμικότητας με τον ΠΑΟΒ (Μαρκό, Αφάντου, Πανελευσινιακός, Μύκονος, Ιάλυσος, Βύζαντας) και από αυτές τις επτά -μαζί με τον ΠΑΟΒ- ομάδες, θα υποβιβαστούν τρεις ή τέσσερις, αναλόγως τι θα γίνει με το μπαράζ παραμονής.

Το θετικό για την ηλειακή ομάδα είναι πως στον β΄ γύρο έχει ένα ματς περισσότερο στην Βάρδα (εννιά έναντι οχτώ εκτός έδρας), ενώ από τις έξι προαναφερθείσες ομάδες με τις οποίες θα παλέψει για την παραμονή, έχει εντός έδρας Αφάντου, Μύκονο, Ιάλυσο και Βύζαντα. Εξυπακούεται, βέβαια, πως θα πρέπει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα «τρίποντα» με τις τέσσερις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, έχοντας το «ντεζαβαντάζ» πως θα αγωνιστεί εκτός έδρας με Πυλί, Εράνη, Ερμιονίδα και μόνο με το ουραγό Μεσολόγγι εντός. Τέλος, δεν μπορεί να παραβλεφθεί πως η δυναμικότητα κάποιων ομάδων μπορεί να αλλάξει στον β΄ γύρο, λόγω της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε και αναλόγως το πόσο θα ενισχυθούν οι ομάδες.

Ο β΄ γύρος ξεκινά την προσεχή Κυριακή με την ομάδα του Γιώργου Λαμπρόπουλου να παίζει στην Ραφήνα με την δυνατή Θύελλα, που έχει αναρριχηθεί στην 2η θέση με 33 βαθμούς










Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.