BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Έκπτωτοι πέντε τοπικοί σύμβουλοι κοινοτήτων του Πύργου

Δεν προσήλθαν να ορκιστούν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Έκπτωτοι ανακηρύχθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση πέντε τοπικοί σύμβουλοι δημοτικών κοινοτήτων του δήμου Πύργου, καθώς δεν προσήλθαν να ορκιστούν εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.

Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση, «δεν αποποιήθηκαν την εκλογή τους, απουσίασαν αδικαιολόγητα από την καθορισμένη ημέρα ορκωμοσίας, αν και κλήθηκαν νόμιμα, ούτε έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν από την έναρξη της δημοτικής περιόδου και δεν κατέθεσαν έγγραφο απουσίας της για λόγους αντικειμενικής αδυναμίας», με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί η αυτοδίκαιη έκπτωσή τους.

Πρόκειται για τους εξής εκλεγμένους:

Ντοάς Παναγιώτης του Τρύφωνα, ανακηρυχθείς Σύμβουλος ΔΚ Κουτσοχέρας με την παράταξη «ΔΕΚΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Κουρμπανάς Γεώργιος του Ιωάννη, ανακηρυχθείς Σύμβουλος ΔΚ Μαγούλας με την παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ».

Βουσδούκος Άγγελος του Νικολάου ανακηρυχθείς Σύμβουλος ΔΚ Βουνάργου με την παράταξη «ΔΕΚΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Τριανταφυλλοπούλου Κωνσταντίνα του Λεωνίδα, ανακηρυχθείσα Σύμβουλος ΔΚ Γρανιτσεΐκων με την παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ»

Αποστολοπούλου Ιωάννα του Διονυσίου, ανακηρυχθείσα Σύμβουλος ΔΚ Κορακοχωρίου με την παράταξη «ΔΕΚΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».









Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.