BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Με τρακτέρ από τον Πύργο στην Αμαλιάδα

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ηλείας με νέο συλλαλητήριο την Τετάρτη

Γράφει η Κική Κολοβέρου – kkoloverou@yahoo.gr


Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγροτοκτηνοτρόφοι και της Ηλείας που αύριο ξαναβγαίνουν στους δρόμους με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα ζητώντας τη λήψη στοχευμένων μέτρων στήριξης για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Όπως ανακοίνωσε χθες, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ) Θανάσης Βομπίρης, στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποίησαν στην Ξυλοκέρα, αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους και προχωρούν αύριο Τετάρτη σε μεγάλο συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει από τον Πύργο και με πορεία θα κατευθυνθούν στην Αμαλιάδα όπου και θα συναντηθούν με τους υπόλοιπους αγρότες του Κάμπου και της Πηνείας.

Το ραντεβού έχει κλειστεί, για τις 10 το πρωί της Τετάρτης στον κόμβο Αγίου Γεωργίου στον Πύργο, ώστε, όπως τόνισε ο κ. Βομπίρης γύρω στις 11 να ξεκινήσει η πομπή των τρακτέρ και των αγροτικών αυτοκινήτων προς την Αμαλιάδα, όπου μέσω Καρδαμά θα κατευθυνθούν στην Ευαγγελίστρια όπου γύρω στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθούν με τους αγροτοκτηνοτρόφους του Κάμπου και της Πηνείας.

«Όλοι μαζί, θα πραγματοποιήσουμε μεγάλο συλλαλητήριο στην Αμαλιάδα. Καλούμε λοιπόν όλους τους Ηλείους αγρότες να συμμετέχουν στην μεγάλη κινητοποίηση, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα όπου αγρότες και κτηνοτρόφοι βρίσκονται στο δρόμο σε όλες τις πόλεις και τους Νομούς της χώρας διεκδικώντας την επιβίωση μας και την παραμονή στον τόπο μας. Κανείς δεν πρέπει να μείνει έξω από αυτό τον αγώνα. Πρέπει και εμείς να στήσουμε το μπλόκο μας και να είμαστε παρόντες στον αγώνα που δίνουν όλοι οι αγρότες της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης μαζί, διαφορετικά την επόμενη μέρα δε θα έχουμε κανένα λόγο να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε. Καλώ όλους τους αγρότες στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου στις 10 το πρωί της Τετάρτης ώστε μέχρι τις 11 να ξεκινήσουμε για την Αμαλιάδα».

Κάλεσμα συμμετοχής απεύθυνε και ο αγροτοκτηνοτρόφος Παναγιώτης Νικολούτσος ζητώντας τους να συμμετέχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις ώστε όπως είπε να επιλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να καταφέρουν να επιβιώσουν.









Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.