BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

ΠΑΟ Βάρδας: Επανέναρξη με δύσκολη έξοδο στο Άργος

 

Την Κυριακή στις  3μ.μ. το ματς της 17ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής

 

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής επαναρχίζει την Κυριακή με την διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής και τελευταίας του α΄ γύρου στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο εκπρόσωπος της Ηλείας στην κατηγορία, ο ΠΑΟ Βάρδας, ταξιδεύει στο Άργος για να αντιμετωπίσει τον δυνατό Παναργειακό, που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κόρινθο και 2 από την δεύτερη Ρόδο! Ο ΠΑΟΒ είναι στην 12η θέση σε ισοβαθμία με τον Ιάλυσο, στους 20 βαθμούς και δίνει μάχη να ανεβεί πάνω από τα όρια της ζώνης του υποβιβασμού. Αυτή την στιγμή η 10η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή είναι στους 24 βαθμούς, ενώ αν τελικά υποβιβαστούν 7 ομάδες και δεν οδηγηθεί σε μπαράζ παραμονής ο 11ος, ο ΠΑΟΒ απέχει από την προνομιούχο 11η θέση δύο βαθμούς.

Η ομάδα του Γιώργου Λαμπρόπουλου, που θα έχει 3 νέα πρόσωπα στο ρόστερ της την Κυριακή τους νεοαποκτηθέντες Νιφορόπουλο, Σπανό και Κάρδαρη των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν, και δεν θα έχει Λαθύρη και Μπίσα που αποχώρησαν, πάει στο Άργος για να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει και ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Στα αγωνιστικά, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, μονάχα ο αρχηγός Αντώνης Λιόσης προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού (θλάση στο γαστροκνήμιο) και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Θα ακολουθήσει την αποστολή αλλά πιθανότατα δεν θα είναι στο βασικό σχήμα. Τιμωρημένοι δεν υπάρχουν και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα.

 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές



Ο Παναγιώτης Γουρέλης από την ΕΠΣ Αθηνών με βοηθούς τους Μπακογιάννη, Βλατάκη από την ίδια Ένωση, θα διευθύνουν το ματς του ΠΑΟ Βάρδας στο Άργος με αντίπαλο τον Παναργειακό.

 

Κυριακή 7/1
12.30μ.μ.: Ελλάς Σύρου- Πανελευσινιακός: Κακριδής (Πειραιά)

3μ.μ.: Παναργειακός-ΠΑΟ Βάρδας: Γουρέλης (Αθηνών)

3μ.μ.: Μαρκό- Αστέρας Βάρης: Τριανταφύλλου (Αργολίδας)
3μ.μ.: Παναιγιάλειος- Εράνη Φιλιατρών: Μάρκος (Λακωνίας)
3μ.μ.: Βύζας Μεγάρων- Α.Ε.Ρ. Αφάντου: Ζέστας (Πειραιά)
3μ.μ.: Ρόδος- Θύελλα Ραφήνας: Παναγιωτάρας (Αθηνών)

3μ.μ.: Α.Ε. Ερμιονίδας- Α.Ε. Μεσολογγίου: Κλαμπατσέας (Ηρακλείου)

Δευτέρα 8/1
11π.μ.: Α.Ε. Μυκόνου-Ιάλυσος: Σταύρου (Ανατολικής Αττικής)
3μ.μ.: Α.Ο. Πυλίου Κω – Κόρινθος: Αλατσάκης (Πειραιά)










Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.