BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Κατήγγειλε βιασμό από νοσηλευτή στα Επείγοντα!

-Κακουργηματική δίωξη εις βάρος 50χρονου για σεξουαλική κακοποίηση 23χρονης από τον Πύργο στο νοσοκομείο «Άγιος» Ανδρέας» στην Πάτρα

-Αρνείται τα πάντα ο κατηγορoύμενος, ο οποίος έλαβε προθεσμία απολογίας για μεθαύριο

Επιμέλεια: Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ενώπιον του Ανακριτή Πατρών έλαβε ο 50χρονος νοσηλευτής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ο οποίος οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, μετά τον σχηματισμό κακουργηματικής δίωξης εις βάρος του από την Ασφάλεια Πατρών για σεξουαλική κακοποίηση 23χρονης κοπέλας από τον Πύργο, που είχε μεταβεί για εξετάσεις στα Επείγοντα του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 23χρονη στις αστυνομικές Αρχές, ο 50χρονος νοσηλευτής, επικαλούμενος το πρόσχημα της εξέτασης, φέρεται να προέβη σε πράξη σεξουαλικής κακοποίησης-βιασμού σε βάρος της, με αποτέλεσμα η κοπέλα να αντιδράσει έντονα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το συμβάν έγινε αντιληπτό και από μια γυναίκα γιατρό, η οποία φέρεται να αποδέχεται ως αληθή τα καταγγελλόμενα. Ακολούθησε η σύλληψη του 50χρονου νοσηλευτή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται ότι προέβη στη συγκεκριμένη πράξη που του καταλογίζει η 23χρονη κοπέλα.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη παραγγείλει ιατροδικαστική εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ενώ ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, διέταξε να γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την πλήρη διερεύνηση του συμβάντος και την πλήρη απόδοση των όποιων ευθυνών προκύψουν.

«Τρελάθηκα όταν έμαθα τι έγινε»

«Τρελάθηκα όταν έμαθα τί έγινε», δήλωσε στο newsit.gr ο σύζυγος της 23χρονης κοπέλας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

«Είναι καλά, απλά δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Ό,τι είναι, θα γίνει σε συνεννόηση με δικηγόρο» λέει ο σύζυγός της 23χρονης που δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από τον νοσηλευτή, και προσθέτει «εγώ έλειπα, μετά από λίγο η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε. Ήρθα χθες το βράδυ και δεν τα ξέρω όλα. Δεν την έχω ρωτήσει κι εγώ για να μην ξύνω πάλι πληγές. Τα έχει ήδη πει πολλές φορές στην αστυνομία».

Ο σύζυγος της 23χρονης αναφέρει στο newsit.gr «έμαθα ότι μίλησε ο νοσηλευτής, υπάρχει ο γιατρός που μπορεί να διαβεβαιώσει. Όταν ηρεμήσει λίγο, φαντάζομαι και η ίδια θα μιλήσει». Όπως αναφέρει, «τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα πραγματικά. Τρελάθηκα όταν μου το είπε. Δεν τον ήξερε τον νοσηλευτή. Τα βλέπουμε και στις ειδήσεις τι γίνεται, στο χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, χαμός».

Αρνείται τις κατηγορίες ο 50χρονος

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε σε δηλώσεις του στο live news τις καταγγελίες και δήλωσε τα εξής: «Αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εγώ είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό καταλαβαίνετε χαλάει την εικόνα μου αλλά εγώ βασίζομαι στο ότι η δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ, το περιστατικό έγινε χθες τα ξημερώματα, όταν η 23χρονη συνοδευόμενη από τον πατέρα της έφτασε στο νοσοκομείο από τον Πύργο Ηλείας για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αφού πραγματοποιήθηκαν, έπειτα οδηγήθηκε στο τμήμα Αναζωογόνησης για λήψη

Μετά τη λήψη των δειγμάτων, η γιατρός έφυγε και ο νοσηλευτής παρέμεινε με την ασθενή, προχωρώντας όπως κατήγγειλε γιατρός, σε πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος της γυναίκας. Η 23χρονη κάλεσε σε βοήθεια και μαζί με τον πατέρα της που έσπευσε στην αίθουσα αναζωογόνησης, απευθύνθηκαν στη γιατρό που την είχε εξετάσει.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία η γιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για τα όσα υποστηρίζει πως είδε να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νυχτερινής της βάρδιας. Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Πατρών.











Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.