BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Λήστεψαν εργάτες γης στην Κυλλήνη


-Τους τραυμάτισαν και τους άρπαξαν βίαια 6.390 ευρώ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ, σε περιοχή της Κυλλήνης, δέκα άτομα περίπου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβηκαν σε αγροικία, στην οποία διαμένουν αλλοδαποί εργάτες γης και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή κυνηγετικών όπλων και πιστολιών, μαχαιριών και σιδηρολοστών αφαίρεσαν από οκτώ αλλοδαπούς το χρηματικό ποσό των 6.390 ευρώ, επτά κινητά τηλέφωνα και είδη ρουχισμού. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Στη συνέχεια χθες τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε αγροικία σε περιοχή του Πηνειού, όπου διαμένει αλλοδαπός άνδρας, έσπασαν την πόρτα με σιδηρολοστό, εισήλθαν στο εσωτερικό και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή όπλων και μαχαιριού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό
των 300 ευρώ, καθώς και ένα  κινητό τηλέφωνο, ενώ πριν από την διαφυγή τους, έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του παθόντα, εγκαταλείποντάς τον δεμένο στο σημείο. Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.










Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.