BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Στην κοινότητα Μέλισσας το Χριστουγεννιάτικο Παραμυθοχώρι


Μία ξεχωριστή και πέρα από κάθε προσδοκία γιορτή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα στην τοπική κοινότητα Μέλισσας του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. Το μαγευτικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο Παραμυθοχώρι της τοπικής κοινότητας, εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους. Η πρόεδρος της Μέλισσας, Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου υποδέχτηκε τον δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα και συμπαρουσίασαν το πρόγραμμα, σε μια πραγματικά μαγική βραδιά, με ψιλόβροχο, τεχνητό χιόνι και βεγγαλικά που στόλισαν τον ουρανό του χωριού.
Για μία ακόμα χρονιά η κοινότητα της Μέλισσας τράβηξε όλα τα βλέμματα και δημιούργησε το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών. Με ξωτικά, ξυλοπόδαρους, μαγευτικά σκηνικά το χωριό της Μέλισσας μεταμορφώθηκε στο σπίτι του Άη Βασίλη. Φυσικά από όλη τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρωταγωνιστής πού ήταν ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης ο οποίος υποδέχτηκε τους μικρούς του θαυμαστές με χαμόγελο και ζεστασιά. Παρά το γεγονός ότι ο καιρός φάνηκε να μην είναι σύμμαχος η κοινότητα της Μέλισσας προσέλκυσε εκατοντάδες κόσμου κάθε ηλικίας που επισκέφθηκαν την όμορφη παραμυθούπολη.

Το χριστουγεννιάτικο παραμυθοχώρι έγινε η αφορμή να δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους. Από τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει η Βασίλισσα του χιονιού ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ξυλοπόδαροι, τάρανδος και εργαστήρι face painting διασκέδασαν τους μικρούς επισκέπτες.


Ατελείωτο παιχνίδι

Η παιδική ομάδα της Κοινότητας έψαλε τα κάλαντα και τη σκυτάλη πήρε η βασίλισσα του χιονιού, η νεράιδα, το ξωτικό, ο τάρανδος και ακολούθησε ο Αη Βασίλης. Μικροί, μεγάλοι και επισκέπτες όλων των ηλικιών αγκάλιασαν τη λαμπερή εκδήλωση, και έπαιξαν με την ψυχή τους.

Την παραμυθένια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, Θοδωρής Λεβέντης, ο αντιδήμαρχος Δ. Κεκάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Γυφτοχρήστος, Γ .Σκλαβενίτης, ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Λεχαινών, Αναστάσιος Καπώνης, οι πρόεδροι Αετοράχης, Τ. Αντωνακόπουλος, Αγ. Χαραλάμπους, Δ. Τριτάρης και πλήθος κόσμου. Εκ μέρους της Δρ. Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, ευχές απηύθυνε η συνεργάτιδα της Σοφία Ζαχαροπούλου και εκ μέρους του Επιτρόπου και βουλευτή Ηλείας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, η Ειρήνη Θεοδωροπούλου. Στο πλαίσιο της αποϊδρυματοποίησης παραβρέθηκαν τα παιδιά ΑΜΕΑ με τους φροντιστές και την διευθύντρια των ΣΥΔ Δυτικής Ελλάδας, Τζένη Πετράτου. Η στολισμένη πλατεία της Μέλισσας πλημμύρισε από όμορφες φατσούλες, γλυκές φωνούλες, χαρά, τραγούδι και διάφορα δρώμενα. Όλοι γεύτηκαν τα καλούδια – γλυκίσματα και ηδύποτα από τις χρυσοχέρες της Μέλισσας.

Ο δήμαρχος, η πρόεδρος αλλά και οι καλεσμένοι αντάλλαξαν ευχές για υγεία, αγάπη, ευημερία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, με τα φαναράκια των ευχών να πλημμυρίζουν τον ουρανό. Όλα ήταν μαγικά!









Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.