BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Διαδημοτική συνεργασία για τις οικοδομικές άδειες

-Μεταξύ δήμων Ήλιδας και Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας θα υπογράψουν ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και ο δήμος Ήλιδας, με στόχο την υλοποίηση τη γρήγορη έκδοση οικοδομικών αδειών, τον έλεγχο και την επιβολή προστίμων για την κατασκευή αυθαιρέτων κτισμάτων και άλλων συναφών πράξεων στα Διοικητικά όρια του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, ο δήμος θα διαθέσει άμεσα στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης Χωροταξίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Ήλιδας, έναν δημοτικό υπάλληλο, πολιτικό μηχανικό κατηγορίας ΠΕ, που υπηρετεί στις υπηρεσίες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, εξακολουθώντας να τον μισθοδοτεί, ενώ θα διαθέσει και υπηρεσιακό όχημα με οδηγό για τη διενέργεια αυτοψιών, στις περιπτώσεις που αδυνατεί ο Δήμος Ήλιδας να διαθέσει.

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα διατηρεί το δικαίωμα της αλλαγής υπαλλήλου, ανάλογα με τις υπηρεσιακές του ανάγκες, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο από αυτόν. Για την πιστή εφαρμογή των όρων της παρούσας σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας συγκροτείται όργανο παρακολούθησης εφαρμογής των όρων αυτής, στο οποίο θα οριστεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας κ. Κεκάτος Διονύσιος με αναπληρωτή του τον ίδιο τον δήμαρχο.

Ο Δήμος Ήλιδας  θα διαθέσει τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό του και υπηρεσιακό όχημα με οδηγό για τη διενέργεια αυτοψιών και θα μεριμνήσει για τη μετάδοση της τεχνογνωσίας του ως προς τις ασκούμενες αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης Χωροταξίας & Περιβάλλοντος, στο προσωπικό που διατίθεται για το σκοπό αυτό από τον Δήμο Ανδραβίδας –Κυλλήνης, παρέχοντας διά των στελεχών του κάθε πληροφορία που είναι απαραίτητη για την άσκηση των καθηκόντων του. Η σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας ισχύει έως τη λύση της, με αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και των δύο Δήμων.

Για την πιστή εφαρμογή των όρων της παρούσας σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας θα συγκροτηθεί όργανο παρακολούθησης εφαρμογής των όρων αυτής, αποτελούμενο από τον Δήμαρχο Ήλιδας αναπληρούμενο από τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, τ τον Αντιδήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Κεκάτο Διονύσιο, αρμόδιο για τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου αναπληρούμενος από τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καθώς και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης Χωροταξίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Ήλιδας αναπληρούμενος από τον αναπληρωτή του.











Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.