BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Θάνατος τριών παιδιών – Πάτρα: Το Ανθρωποκτονιών στο μνημόσυνο των κοριτσιών – H φωτογραφία του βασικού υπόπτου!Κάτω από την διακριτική παρουσία επιτήρηση της Αστυνομίας, θα τελεσθεί την Κυριακή, στην Πάτρα, το 40νθήμερο μνημόσυνο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και των δύο άλλων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας, που έφυγαν νωρίτερα από την ζωή, υπό συνθήκες που διερευνώνται πλέον ενδελεχώς και «επίμονα» από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Η προληπτική και «αθέατη» παρουσία της ΕΛ.ΑΣ., έχει ην εξήγησή της. Είναι γνωστό ότι η υπόθεση των «μυστηριωδών» θανάτων έχει συνταράξει την κοινή γνώμη και έχει εξάψει την φαντασία πολλών που τοποθετούνται αναλόγως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί «βλέπουν» πίσω από το τριπλό δράμα «εγκληματική ενέργεια» κι έχουν προχωρήσει σε στοχοποίηση, παρ’ ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της Προκαταρκτικής Εξέτασης.


Ήδη μια σημαντική μερίδα του κοινού είναι ερεθισμένη και ρέπει στην αυτοδικία, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία για ν’ αποφύγει ανεπιθύμητες καταστάσεις λαμβάνει τα μέτρα της. Διόλου απίθανο την ώρα του μνημοσύνου να βρίσκονται στον περίβολο και πέριξ του ναού Αγίου Ελευθερίου και άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής.


Τέλος υπάρχει πρόβλεψη και για τον τρόπο που θα εργασθούν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί τηλεοπτικών συνεργείων, οι οποίοι προβλέπεται να καλύψουν το γεγονός.


Στα χέρια Αστυνομικών «θολή φωτογραφία» του βασικού υπόπτου! 
Δύο ημέρες πριν η οικογένεια Δασκαλάκη θρηνήσει για μια ακόμη φορά τα τρία της κορίτσια, στο μνημόσυνο που θα τελεσθεί την Κυριακή, οι έρευνες στο Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα, συνεχίζονται.


Σύμφωνα με την εφ. Πελοπόννησος, έχει ήδη ξεκινήσει κύκλος καταθέσεων την Αθηναίων γιατρών, οι οποίοι είχαν ασχοληθεί με την υγεία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ στη συνέχεια θα κληθούν να καταθέσουν και οι γιατροί που νοσήλευσαν την Μαλένα, το 2019. Στο μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα αναμένουν και τον πλήρη φάκελο με τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα συγκριθούν με τα ευρήματα του Ωνασείου.


Οι ίδιες πηγές της εφ. Πελοπόννησος, αναφέρουν πως η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών, χωρίς να υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα καμία απόδειξη, επικεντρώνεται γύρω από ένα πρόσωπο.

Μέσα από τις περισσότερες ερωτήσεις που γίνονται, διαφαίνεται πως οι Αστυνομικοί έχουν στο «τσεπάκι» τους μια «μαυρισμένη φωτογραφία» και προσπαθούν μέσω των καταθέσεων των επιστημόνων να την «ανοίξουν», ώστε να φανεί το πρόσωπο, που ίσως έχει ευθύνη για όσα συνέβησαν, αν φυσικά όντως υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση και τα αίτια του τριπλού θανάτου δεν είναι παθολογικά.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο φάκελος κλείνει. Μετά τους γιατρούς της Αθήνας, αναμένεται να καταθέσουν και οι γιατροί του Καραμανδανείου και της ΜΕΘ Παίδων. «Δεν με έχουν καλέσει ακόμη. Θα μιλήσω θεσμικά στις Αρχές για ό,τι συνέβη στην ΜΕΘ Παίδων», δηλώνει ο Ανδρέας Ηλιάδης. Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι καταθέσεις του αναισθησιολόγου, που επανέφερε την Τζωρτζίνα μετά από περίπου 50 λεπτά, της παιδιάτρου του Καραμανδανείου, αλλά και των διασωστών του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν την Ίριδα, στις 21 Μαρτίου του 2021, δηλαδή δύο εβδομάδες πριν αρρωστήσει η Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, στην Αθήνα έχει μπει στο «μικροσκόπιο», ο θάνατος της Μαλένας. Η επιστημονική επιτροπή, που διερευνά το θάνατο της Μαλένας έχει στα χέρια της το ημερολόγιο του νοσοκομείου, με όλες τις λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της από την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο, έως την ημέρα που κατέληξε. Οι τρεις ιατροδικαστές έχουν στα χέρια τους τον φάκελο, αλλά και τις φωτογραφίες για τις μικροεκδορές που είχε η Μαλένα ψηλά στην μύτη της.

Η ιατροδικαστής είχε παοδώσει τότε, τις εκδορές στο ίδιο το παιδί.

Οι φωτογραφίες θα αξιολογθηούν εκ νέου καθώς οι γρατζουνιές έιναι πιο βαθιές και εξετάζεται, εάν ένα παιδάκι 3,5 ετών μπορούσε να προκαλέσει στον εαυτό του αυτές τις γρατζουνιές στο συγκεκριμένο σημείο της μύτης.

Οι εκδορές έχουν διαγώνια φορά!


Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.