BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Ζαχάρω: Τελειώνει η … περιπέτεια του ιστορικού «Παρά θιν’ αλός»



Πιο κοντά στην αξιοποίηση του ιστορικού «Παρά θιν’ αλός», που παραμένει ερειπωμένο εδώ και αρκετά χρόνια στην μαγευτική παραλία της Ζαχάρως, βρισκόμαστε πλέον, μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και όπως τονίζει ο δήμαρχος Ζαχάρως κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, αν δεν έχουμε κάτι το απρόοπτο, η δικαστική περιπέτεια για την έκταση θα έχει λάβει τέλος έως τις 20 Μαΐου.
Και από κει και πέρα, θα προχωρήσει η ΕΤΑΔ στην προκήρυξη του διαγωνισμού για την εκμετάλλευση του χώρου. Για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αξιοποίηση του «Παρά θιν’ αλός» στην παραλία της Ζαχάρως, ο κ. Αλεξανδρόπουλος, αφού επισήμανε ότι η επαναλειτουργία του θα συνεισφέρει στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη όλης της περιοχής, αφού στα χρόνια λειτουργίας του, εξυπηρετούσε πολίτες που ήθελαν να περάσουν λίγες ευχάριστες ώρες, για να πιούν τον καφέ τους ή το ποτό τους και να δοκιμάσουν τα εδέσματα που πρόσφερε, όχι μόνο από την Ηλεία, αλλά και από την Μεσσηνία και την Αρκαδία, τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η δικαστική περιπέτεια του «Παρά θιν’ αλός» φαίνεται ότι θα λάβει τέλος στις 20 Μαΐου, δηλαδή το προσεχές χρονικό διάστημα…







Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.