BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Νέα δολοφονία ζώων στη Σίκινο – Κυκλοφορούν ελεύθεροι και είναι αδίστακτοι



Δολοφονικοί, μεθοδικοί και άκρως επικίνδυνοι, κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας, συνεχίζοντας ανενόχλητοι, το καταστροφικό έργο τους, σκοτώνοντας αθώες γατούλες.
Πριν από λίγο καιρό ρεπορτάζ του Cyclades24, έφερε στην επιφάνεια την εγκληματική ενέργεια καποιου/καποιων να θανατώσουν και να βασανίσουν δεκάδες γάτες στο νησί της Σικίνου. Στο φιλήσυχο, όμορφο νησί, το οποίο λατρεύουμε και  εκατοντάδες φορές έχουμε γράψει κολακευτικά σχόλια συνεισφέροντας στην τουριστική προβολή  του.

Παρόλα αυτά, με αντικειμενικότητα, αμεροληψία και σεβασμό θα συνεχίζουμε να μην κλείνουμε τα μάτια μας. Κλείνοντας τα μάτια και στο στόμα μας, γινόμαστε συνένοχοι αυτού το αδίστακτου  δολοφόνου όποιος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, προσπαθώντας να δώσει τέλος σε ακόμα 33 γάτες. Αυτή τη φορά στόχος ήταν η γατοαποικία της Αλοπρόνοιας σε ιδιωτική αυλή σπιτιού.

Από τα μετρημένα 33 γατιά (15 εκ των οποίων στειρωμένα τον Οκτώβριο και τα υπόλοιπα, σχεδόν όλα μικρά που θα στειρώνονταν τον Μάρτιο) έχουν επιβιώσει 13. Έχουν χαθεί 20, ενώ Βρέθηκε ένα μόνο πτώμα, με αφρούς στο στόμα και το λαιμό.

Η δολοφονία διαπράχθηκε το Σαββατοκύριακο, όπως και την προηγούμενη φορά, και οι δολοφόνοι περίμεναν να δράσει το δηλητήριο και μετά εξαφάνισαν τα πτώματα, χρησιμοποιώντας την ίδια ‘’τελετουργία’’

Τα επιζήσαντα γατιά είναι τρομοκρατημένα. Αυτό που τονίζεται από τους κατοίκους, ότι στην γατοαποικία αυτή,  ταΐζει η γειτόνισσα, δεν υπάρχουν άλλοι γείτονες σε αυτή την εποχή και δεν υπάρχουν γύρω μαγαζιά και τα γατιά δεν ενοχλούσαν κανέναν παρότι πολλά σε αριθμό.

Έχει επιληφθεί η αστυνομία και δόθηκαν καταθέσεις και σχηματίζεται δικογραφία διότι και πάλι θα γίνει αυτεπάγγελτη μήνυση από την αστυνομία.

Ελπίζουμε να πάρει θέση η δικαιοσύνη, να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν….

Δολοφόνοι δεν είναι μόνο αυτοί που σκοτώνουν, δολοφόνοι είναι και όσοι σιωπούν και όλοι όσοι επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν τους συμπολίτες τους, έτσι ώστε να μη διαρρεύσει και δοθεί διάσταση στο αισχρό αυτό γεγονός.












Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.