BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα!


Υπάρχουν συνάδελφοι που ανέβαλαν το ψήσιμο λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία» είπε στο thebest.gr o Γιώργος Κολλιόπουλος, μέλος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας.

«Αν και είναι νωρίς, βλέπουμε ότι υπάρχει διάθεση. Ο κόσμος θέλει να βγει και να περάσει καλά μετά από τρία χρόνια άγονης γραμμής. Μας βοηθάει και καιρός. Η σημερινή μέρα ήταν μία ευκαιρία ενώ έχουμε και αρκετές κρατήσεις που δείχνουν ότι θα έχουμε μία καλή συνέχεια. Και εν όψει καρναβαλιού το κέφι ανεβαίνει, ο πατρινός αρχίζει να νιώθει ξανά. Γενικότερα θεωρώ ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή» είπε ο Γιάννης Καρπής, ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Ρήγα Φεραίου.

«Σήμερα υπάρχει κίνηση και με σύμμαχο τον καλό καιρό ο κόσμος θέλει να βγει έξω. Ο κόσμος διασκεδάζει και υπάρχει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν διαφορετικά, όμως φέτος αισθανόμαστε ότι θα υπάρξει ένα τέλος σε αυτό που ζούμε, υπάρχει μία αισιοδοξία. Παρατηρούμε ωστόσο ότι ο κόσμος προσέχει και τηρεί μέτρα προστασίας» λέει ο Τόλης Φωτεινάτος, ιδιοκτήτης του πιτσαρίας στην πλατεία Όλγας.












Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.