BREAKING NEWS
latest

728x90

468x60

Σε πείσμα των καιρών και των συνθηκών ο Ν. Κοροβέσης κερδίζει ένα από τα «στοιχήματα» του καλοκαιριού
Αεικίνητος και με δημιουργική διάθεση ο αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού - τουρισμού έδωσε το έναυσμα... -  Με αποθέματα δύναμης και αισιοδοξίας μπροστά στο «ξαναζωντάνεμα» του τόπου

Δίνουμε καθημερινά όλα τα αποθέματα των δυνάμεών μας για να ξανακερδίσουμε τα στοιχεία μιας κανονικότητας που θα μας βγάλει από το άγχος της ανησυχίας και αβεβαιότητας και θα μπορεί να μας τροφοδοτεί με την ελπίδα ότι κάτι καλύτερο μπορεί να ξημερώσει στην «επόμενη μέρα».

Για το λόγο αυτό χρειάζεται να δείξουμε λίγη υπομονή ακόμα, να αυτοπειθαρχήσουμε σε δεδομένα που αναμφίβολα δεν αρέσουν σε κανέναν μας, και να οριοθετήσουμε πάνω απ' όλα εμείς οι ίδιοι τις «κόκκινες γραμμές» πριν οι συνθήκες του covid-19 μας οδηγήσουν και πάλι σε μια οδυνηρή οπισθοδρόμηση... Με ένα προσεκτικό  καλοκαίρι, προετοιμάζουμε ένα ασφαλές περιβάλλον το φθινόπωρο κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Τα παραπάνω ανέφερε χθες ερωτηθείς σχετικά, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος δίνει το στίγμα του σε κάθε πρωτοβουλία «αναγέννησης» και ανάδειξης πολιτιστικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων αυτού του τόπου...

Ο κ. Κοροβέσης αν και βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού, εν μέσω αρκετών προβλημάτων ακόμη, προσπαθεί με ένα συνεπή και αεικίνητο τρόπο να στηρίξει τον πολιτιστικό και παράλληλα τον τουριστικό τομέα σε ολόκληρο το νομό μας, αλλά και ευρύτερα στην γεωγραφική ακτίνα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Η θερινή περίοδος με έναν οργανωμένο και πολύ καλά σχεδιασμένο προγραμματισμό, από τις πρώτες κιόλας εκδηλώσεις φανερώνει ότι η Περιφέρεια «κερδίζει το στοίχημα» του καλοκαιριού ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο του κορωνοϊού που σε διαφορετική περίπτωση θα είχε «φρενάρει» τέτοιες δοκιμασίες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Τουρισμού που όλο το προηγούμενο διάστημα εργάστηκε επίμονα και μεθοδικά πάνω σε αυτή τη διάσταση, έχει κάθε λόγο τώρα να αισθάνεται ικανοποιημένος. Οι επαφές του, οι διαδοχικές του συναντήσεις σε Ηλεία, Περιφέρεια και Αθήνα, η προεργασία για να λυθούν ζητήματα και να παρακολουθήσουμε όλοι μας ένα ιδιαίτερο «πολιτιστικό καλοκαίρι» έφεραν και εξακολουθούν να φέρνουν αποτελέσματα. Είναι μια αδιαμφισβήτητη παραδοχή ότι το έργο και η τακτική που ακολούθησε ο ίδιος ήσαν τα πλέον κατάλληλα «εργαλεία» για να ικανοποιήσουν και τις μικρές τοπικές κοινωνίες μας...

Η ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ...

Να σημειωθεί ότι ξεχωριστό ρόλο έχει για την φετινή θερινή περίοδο, η διπλή προσέγγιση της Περιφέρειας, η οποία αποφάσισε όχι απλά να συμμετάσχει ή να έρθει αρωγός σε πολυποίκιλα πολιτιστικά δρώμενα και των τριών νομών, αλλά να αναλάβει και η ίδια την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων με ανάδειξη μιας ποιοτικής κατηγορίας από τοπικά και πανελλαδικά συγκροτήματα και τη συνεργασία σημαντικών προσώπων και φορέων από τον χώρο της τέχνης.

Ο κ. Κοροβέσης επανέλαβε τη γνωστή του θέση για δράση και «ζωή» στον τόπο και ο ίδιος κάνει ότι είναι δυνατόν για να μεταφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία για καλύτερες μέρες που όλοι επιζητούμε μακριά και πέραν από τον κλοιό της πανδημίας. Και με αυτό το πνεύμα, κινούμενος σε δημιουργικές κατευθύνσεις είναι και θα είναι εδώ με περισσή αγάπη για την Δυτική Ελλάδα και την Ηλεία!


Πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.